Over Rick&Run

Rick & RunLopen is mijn passie. Het is datgene wat ik het allerliefste doe. Altijd en overal. 6x per week trek ik mijn schoenen aan en ben ik weg.  Wat loopniveau betreft ben ik een aardige recreant. Wat loopbeleving en -benadering betreft, kan ik soms echter door als een ware professional.

Regelmatig wordt mij gevraagd naar mijn ietwat doorgeslagen hobby, naar hoe een wedstrijd is verlopen, of ik tips heb, etc. En omdat ik eerder voor mijzelf toch ook al wel kleine stukjes over dat alles schreef, leek het best een goed idee om dit te delen met iedereen die het maar horen wil.

Met dit blog probeer ik ‘buitenstaanders’ zodoende een klein beetje te laten zien waarom ik doe wat ik doe. Voor anderen misschien ter inspiratie of herkenning. Voor mij zelf een goede spiegel om zo nu en dan te kijken of ik niet te ver doordraaf in mijn fanatisme, maar zeker ook om nog eens terug te kijken naar de vele mooie dingen van het lopen.

Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter en ontvang een berichtje zodra er een nieuwe blog online staat. Scroll hiervoor naar beneden en meld je aan…

logo blauw - 1200-350